Ποιοι είμαστε

Η ActiveWeb είναι μια ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Διαδικτύου, και συγκεκριμένα στο σχεδιασμό – κατασκευή Ιστοσελίδων (web design) και στην προώθησή τους (Marketing). Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έργα που ξεχωρίζουν και ικανοποιούν τον πελάτη αλλά και εμάς. Συνθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις και βοηθάμε τους πελάτες μας να εξελίξουν τον τρόπο που δουλεύουν αξιοποιώντας το Διαδίκτυο.

Βασιζόμαστε στην τεχνογνωσία, δημιουργικότητα και εμπειρία που διαθέτουμε για να κατανοήσουμε πλήρως την ανάγκη του πελάτη και να τη μεταφράσουμε σε λύση. Παρακολουθούμε συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις και στοχεύουμε στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Internet.

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι μοναδικό. Έτσι και το αντιμετωπίζουμε. Σαν μια νέα ευκαιρία για δημιουργικότητα και παραγωγικότητα. Σαν ένα πεδίο για την έκφραση νέων ιδεών.

Δημιουργούμε όμορφες, λειτουργικές ιστοσελίδες και γοητευτικά ηλεκτρονικά καταστήματα. Αναπτύσσουμε πρωτοποριακές εφαρμογές διαδικτύου. Σχεδιάζουμε πλήρεις εταιρικές ταυτότητες και αναλαμβάνουμε την ηλεκτρονική προώθηση και διαφήμιση.

Ταυτόχρονα, παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες διαδικτύου, καλύπτοντας, με αυτό τον τρόπο, όλο το φάσμα των αναγκών που εξασφαλίζουν την εικόνα μιας σύγχρονης εταιρείας στο διαδίκτυο, τόσο από τεχνολογική όσο και από αισθητική πλευρά.

Η φιλοσοφία μας
Created to Create
Στόχοι
  1. Ανταγωνιστικότητα στην αγορά μέσω νέων τεχνολογιών

  2. Προσιτές τιμές χωρίς εκπτώσεις στη ποιότητα

  3. Εξειδικευμένες συμβουλές και προτάσεις σε κάθε πελάτη ξεχωριστά

  4. Ευχαριστημένοι Πελάτες,η ζωντανή μας διαφήμιση

  5. Υπευθυνότητα – Ταχύτητα – Ποιότητα  – Αξιοπιστία

Εμπειρία

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε έργο, όσο απαιτητικό κι αν είναι καθώς διαθέτουν όλα τα απαραίτητα προσόντα που χρειάζονται για το σχεδιασμό και την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, όπως και την προώθησή της.

Ανάπτυξη Λογισμικού - Development
Προώθηση - Marketing
Συμβουλές - Consulting
Σχεδιασμός - Design
Υπηρεσίες
Κατασκευή – Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Αφού καταλάβουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, αναλαμβάνουμε την υλοποίηση του έργου έχοντας την εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία που χρειάζεται.

Προώθηση – Διαφήμιση

Έχοντας την εμπειρία στο χώρο του Marketing,αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας, προσφέροντας σας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Εξυπηρέτηση – Συμβουλές

Είμαστε στη διάθεσή σας και κατά τη διάρκεια του έργου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά και μετά την παράδοση του για να σας λύσουμε όλες τις πιθανές απορίες.

Ποιότητα & Αξιοπιστία

Αρετές που μας διακατέχουν είναι η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η αξιοπιστία. Σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας.

Τεχνολογίες & εργαλεία που χρησιμοποιούμε
flash
Photoshop
java
joomla
mysql
php
prestashop
wordpress
html
css
Pompadour
Paint Shop
Pacific Coast
Forged
Vintage company
McQueen