Το Google AdWords είναι το διαφημιστικό πρόγραμμα της Google στο διαδίκτυο, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίζετε νέους πελάτες και να αναπτύσσετε την επιχείρησή σας.

Με το Google AdWords μπορείτε να προσεγγίσετε χρήστες καθώς πραγματοποιούν αναζήτηση χρησιμοποιώντας λέξεις ή φράσεις (τις οποίες ονομάζουμε λέξεις-κλειδιά) ή όταν πραγματοποιούν περιήγηση σε ιστότοπους με θέματα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Η διαφήμισή σας μπορεί να εμφανιστεί στο Google και σε ιστότοπους συνεργατών. Με την προσφορά κόστους ανά κλικ (CPC), χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας.

Πλεονεκτήματα της διαφήμισης με το Google AdWords:

  • Να προσεγγίζετε χρήστες ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν αυτό που προσφέρετε

Επειδή είναι online, μπορείτε να διαφημίσετε το site σας σε περισσότερους αριθμητικά χρήστες σε σχέση με την παραδοσιακή διαφήμιση, σε συγκεκριμένες χώρες, για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και μόνο σε άτομα που αναζητούν εκείνη τη στιγμή, πληροφορίες με αυτές τις λέξεις.

  • Να ελέγχετε τον προϋπολογισμό σας

Με την προσφορά κόστους ανά κλικ (CPC), χρεώνεστε μόνο όταν ένας χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και όχι όταν εμφανίζεται η διαφήμισή σας. Υπάρχουν διάφορες επιλογές υποβολής προσφορών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

  • Να βλέπετε ακριβώς σε ποια στοιχεία οφείλεται η επιτυχία της διαφήμισής σας και να βασίζεστε σε αυτά

Μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά στατιστικά για τη διαφήμιση, τα κλικς, τους επισκέπτες που στέλνει η κάθε διαφήμιση στο site σας κτλ.